Maya Eiendom

Det er viktig for oss at våre leietakere er fornøyd, og at vi kan ha et godt samarbeid. Vi er anerkjent som en seriøs utleier, som tar våre leietakere på alvor. Vi er et fullintegrert utleieselskap og har egne forvaltere, drift- og vedlikeholdsteknikere.

NYBYGG SKI

AREALEFFEKTIVE, SENTRALE OG MED GOD PROFILERING,ved avkjøringen fra E-18 mot Ski. Vi søker proffhandelsaktører med behov for kombinasjon av kontor, salgsareal og lager. Eiendommen ligger sentralt plassert i et område med veletablerte håndverks-og handelsbedrifter. Det er stor aktivitet i området rundt Nygårdskrysset. Lokalene kan overleveres i 2. kvartal 2019

BRYN NÆRINGSPARK

Flott produksjons / kombi / lagerlokale i nyere bygg - Kjøreport - 2 vareheiser - Garasjekjeller med lager/varelevering - moderne. De ledige lokalene ligger i byggets 2. etasje og er godt egnet for både kontorer, kombinasjon med lager, transitlager, proffbutikk eller showroom. Ca. 4 meter takhøyde. Hele etasjen er totalt på 1590 kvadratmeter brutto, men kan deles opp til flere separate lokaler helt ned til ca. 400 kvadratmeter.

Les mer