MAYA

Det er viktig for oss at våre leietakere er fornøyd, og at vi kan ha et godt samarbeid. Vi er anerkjent som en seriøs utleier, som tar våre leietakere på alvor. Vi er et fullintegrert utleieselskap og har egne forvaltere, drift- og vedlikeholdsteknikere.

Spennende nybygg - VESTBY

Bygget er planlagt med en grunnflate ca. 4 000 m2 og vist mesanin på ca. 1200 m2. Beliggenhet Vestby Næringspark Nord ligger like ved av- og påkjørselen til E6, skiltet mot Vestby nord. Eiendommen er nabo til våre nye bygg som var ferdig i 2021. Svarthagveien 7 huser Epiroc og Flex1one, og i naboeiendommen Svarthagsveien 8 er Atlas Copco og Berema Eiendommene ligger i et populært område for industri, handel/proffhandel, og logistikk med over 1.000.000 besøkende hvert år. Andre bedrifter i nærområdet er Oslo Fashion Outlet, Byggmax, Maxbo, Malmberg, Bauhouse, Megaflis og mange flere.» .

Les mer

Kontor/ kombilokaler med kjøreport og rampe til leie på Bryn/Helsfyr

Brynsveien 18 er et eksisterende kontor/ kombibygg med fleksible planløsninger. Mulighet for å benytte lokalene til kombilokaler da det er vareheis tilknyttet rampe. Eiendommen ligger i tilknytning til det nye prosjektet Bruvin Park med direkte adkomst fra eksisterende bygg.

Les mer

FREDHEIMKVARTALET!

Vi utvikler et nytt og spennende boligkvartal i Ås sentrum, bare 200 m fra togstasjonen. Fredheimkvartalet vil bestå av ca. 140 2-4 roms leiligheter beliggende i 2. til 6. etasje. Alle leilighetene har balkong eller uteplass. På gateplan vil det være handel/service mot Moerveien for å bygge videre på bystrukturen og det urbane livet. Det er planlagt en solfylt og luftig gårdshage som vil være en hyggelig møteplass for beboerne. Prosjektet er i samarbeid med Bakke og tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Lund+Slaatto Arkitekter.

NYBYGG BRYN - TVETENVEIEN 4

MAYA har søkt om rammetillatelse for Tvetenveien 4 og 6. Søknaden omfatter riving av eksisterende bebyggelse og oppføring av kontor-/ småindustribygg i fem etasjer med parkeringskjeller, nedkjøringsrampe med tilhørende støttemurer og terrengendringer.

Les mer

Miljøstrategi

Miljøstrategien ligger til grunn ved utvikling, utbygging og drift av våre bolig- og næringsprosjekter. MAYA vektlegger bærekraftige løsninger med vekt på god arkitektur, varige materialer, energieffektivitet, biologisk mangfold og reduserte klimagassutslipp. Våre løsninger skal tilfredsstille fremtidens behov og byggene skal bidra positivt i bybildet.

Les mer